Probleme de fond funciar, ilegalități și reavoință birocratică – subiecte ale audiențelor ținute de prefectul Darius Filip (foto)

Șase cazuri destul de complicate au fost aduse – de oameni care continuă să-și caute dreptatea în ciuda numeroaselor opoziții birocratice – în atenţia prefectului judeţului Satu Mare, Darius Filip în cadrul audienţelor săptămânale. Majoritatea persoanelor care au mers la audienţele de ieri, 13 august 2019, au prezentat situaţii complexe de fond funciar, unele pe rolul instanţelor judecătoreşti, altele în procedură de validare sau invalidare în cadrul comisiilor de fond funciar.


De asemenea, un cetăţean din localitatea Resighea, comuna Pişcolt a susţinut că se loveşte de birocraţie într-un caz de schimbare a numelui de pe actele de proprietate, iar o altă persoană, un bărbat din Supuru de Sus, şi-a exprimat profunda nemulţumire în legătură cu serviciile medicale oferite în cadrul unităţii spitaliceşti judeţene.
Alte patru persoane au venit din Turţ pentru a-i prezenta prefectului situaţia unor săli de festivităţi despre care susţin că sunt construite ilegal, respectiv realizarea unei împrejmuiri fără a respecta distanţa legală.
În toate cazurile, reprezentantul Guvernului în teritoriu şi consilierii juridici au oferit persoanelor soluţiile viabile şi căile legale de abordare în continuare pentru ca problemele lor să-și găsească soluția optimă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.