Polițiștii au pierdut prima rundă a procesului pentru “Antimiliție” cu formația Paraziții (video)

​Trupa Paraziții a câștigat în primă instanță procesul intentat de Sindicatul Național al Agenților de Poliție, iar reprezentanții forțelor de ordine ar urma să plătească 2.500 de lei, cheltuieli de judecată, a confirmat Cristi Ochiu, reprezentantul muzicienilor, pentru Mediafax.

Membrii trupei Paraziții și casa de discuri 20cm Records au câștigat în prima instanță procesul deschis împotriva lor de Sindicatul Național al Agenților de Poliție. Sindicaliștii i-au acuzat că versurile piesei ”Antimiliție” de pe albumul ”Arma secretă” îi calomniază.

Artiștii au primit câștig de cauză din partea instanței iar polițiștii trebuie să le plătească celor de la Paraziții cheltuieli de judecată în valoare de 2.500 de lei. Suma reprezintă onorariul avocatului. Polițiștii au și posibilitatea de a ataca prin recurs decizia tribunalului.

“Ne-am adresat la Tribunalul Municipiului București, îi vom acționa în judecată pentru calomnie și pentru ce mai găsesc avocații acolo, că nu poți să-i înjuri pe toți polițiștii din țara asta la modul ăsta. Adică fiecare mai greșim, dar totuși, este foarte mult”, a declarat, la începutul procesului (în iunie 2019) pentru MEDIAFAX, Iulian Surugiu, președintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP).  Surugiu a mai spus că cei de la Paraziții au exagerat de această dată, pentru că înjură și familiile polițiștilor.

„Nu am spus niciodată că avem numai polițiști deștepți, frumoși, dar nici așa, în halul ăsta, mai ales de familii. Ne-au înjurat de toți sfinții și de toți răniții. Deocamdată nu știm ce fel de daune vom cere”, a mai declarat Surugiu înainte de soluționarea în primă instanță a procesului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.