Peste 100 de polițiști sătmăreni se adaugă suplimentar celor care vor asigura menținerea siguranței publice

Poliţiştii sunt la datorie și acționează pentru fluidizarea și monitorizarea traficului, în vederea preîntâmpinării producerii unor evenimente grave și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, cu ocazia Sărbătorii Adormirea Maicii Domnului precum și a altor evenimente cultural-artistice organizate în perioada 15 – 18 august pe raza județului Satu Mare.

         

De mâine, peste 100 de polițiști vor acționa suplimentar față de dispozitivul curent, în localitățile unde se vor organiza activități religioase cu ocazia Sărbătorii Adormirea Maicii Domnului  precum și ocazia organizării unor activități cultural artistice, din județul Satu Mare, în perioada 15 – 18 august a.c..

Astfel, în această perioadă, pe lângă dispozitivele de siguranță publică și poliție rutieră, vor acționa și polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase și acțiuni speciale.

Pe durata acestor zile polițiștii vor desfășura activități pentru combaterea infracționalității stradale și a accidentelor rutiere.

În plus, polițiștii vor monitoriza permanent stările conflictuale și persoanele cunoscute cu un comportament social agresiv, pentru a preveni actele de violență.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.