Peste 1.000 de produse financiare la agenţia RITTER Broker din Satu Mare

RITTER – Broker de Asigurare și Reasigurare, fondată în anul 2010 de către doi tineri antreprenori, a deschis prima sa agenție din Satu Mare, în incinta Shopping City.

Noua agenție pune la dispoziția clienților servicii personalizate de la toate societățile de asigurări prezente în România și nu numai, care acoperă multiple tipuri de asigurări.

Compania oferă și servicii adiționale de: brokeraj în domeniul leasing-ului financiar-operațional cât și în domeniul pensiilor private pilon III. Ea colaborează cu 30 de societăți de asigurări, 2 societăți de administrare a fondurilor de pensii pilon III și cu 12 companii de leasing financiar și operațional, putând să ofere potențialilor clienți mai mult de 1.000 de produse financiare.

Pot fi încheiate asigurarea obligatorie a autovehiculelor sau RCA, cea pentru avarii și furt a autovehiculelor tip CASCO, inclusiv a utilajelor neînmatriculabile, asigurarea obligatorie și facultativă a locuințelor, asigurarea clădirilor și a bunurilor aparținând persoanelor juridice, inclusiv cele pentru lucrări de construcții, a mașinilor, utilajelor, instalațiilor și a echipamentelor, asigurare medicală pentru călătorii în străinătate și pentru rezidenții străini în România. De asemenea, oferta cuprinde asigurări complexe adresate transportatorilor interni și internaționali de marfă și călătorii, asigurarea animalelor și culturilor agricole, asigurări individuale și de grup, de accidente și de boală, asigurări de răspundere civilă și profesională, asigurarea mijloacelor de transport naval, aerian și feroviar, asigurări de pierderi financiare, garanții și altele.

De asemenea, compania și-a extins activitatea și în sistem de franciză. Ea pune la dispoziția celor doritori întregul know-how necesar desfășurării activității, licența și acoperirea dată de răspunderea profesională, contractele de colaborare cu asiguratorii parteneri și nu în ultimul rând puterea acționariatului. Toate acestea vor contribui la parcursul profesional și dezvoltarea unei cariere solide pentru cei care doresc o afacere la cheie marca RITTER – Broker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.