Uniți, locatarii unor blocuri au lămurit Primăria Satu Mare să nu mai taie copaci aiurea

O tentativă de (nouă) acțiune distructivă a Primăriei Satu Mare a fost, în cele din urmă, stopată de argumentele și apelul la rațiune făcut de zeci de sătmăreni care s-au unit pentru a convinge instituția condusă actualmente de UDMR-PNL că riscă să facă iar o greșeală.

Acest fapt a fost admis de Primăria Satu Mare prin următorul anunț:

“Având în vedere mesajele primite din partea locatarilor, Primăria Municipiului Satu Mare a luat decizia de a nu tăia copacul aflat pe str. Lovinescu, colț cu str. I.C Brătianu. Chiar dacă există toate avizele pentru tăiere de la APM, copacul fiind într-o stare precară.

Specialiștii din cadrul Primăriei și din APM vor încerca în perioada următoare să găsească soluții în vederea salvării arborelului. Doar în toamna anului trecut și în primăvara acestui an, Primăria Municipiului Satu Mare a plantat în municipiu 1.471 de arbori. Primăria a fost mereu deschisă la propunerile venite din partea locuitorilor municipiului privind înființarea de noi spații verzi sau de dezvoltare a celor existente, propuneri pe care le așteptăm în continuare.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.