Polițiști sătmăreni neplictisiți – au avut sute de motive pentru a distribui amenzi

Peste 150 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii sătmăreni la data de 12 august a.c., ca urmare a activităților desfășurate pe raza județului Satu Mare în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere și a faptelor antisociale.

Astfel, la data de 12 august a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat mai multe acțiuni pe raza județului, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 53 900 de lei.

De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 5 conducători auto și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Totodată polițiștii de ordine publică au aplicat ieri, 12 august a.c., peste 40 de sancțiuni contravenționale cetățenilor care au încălcat normele de conviețuire socială, în valoare de aproximativ 12 300 de lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.