Un degețel și jumătate – atâta e stratul de asfalt cu care se cosmetizează B-dul Cloșca din Satu Mare! (foto)

Primăria Satu Mare – mai exact, vocalul primar Gabor Kereskenyi – asigură sătmărenii pe toate canalele posibile (de la Facebook până la unele publicații online) că modernizează de mama focului străzi, trotuare, bulevarde și alte acareturi publice din municipiu. După B-dul Transilvania, zilele trecute a venit rândul Bulevardului Cloșca. Lucrările sunt executate de firma „Diferit” din Cluj Napoca.

La o primă vedere de suprafață, totul arată frumos, nou, neted – mai că i se face omului milă să calce și să strice bunătate de asfalt propaspăt.

La o privire doar un piculeț mai atentă și scrutătoare, însă… Stratul de asfalt este unul singur. Atât. Și e subțirel ca o păturică de patiserie – la traficul intens care este zilnic pe această arteră, e puțin probabil că va dura mai mult decât o savarină uitată la soare și periclitată de oamenii care au prostul obicei de a circula. Așa arată „modernizarea” promovată de primarul Gabor Kereskenyi.

Un Comentariu la "Un degețel și jumătate – atâta e stratul de asfalt cu care se cosmetizează B-dul Cloșca din Satu Mare! (foto)"

  1. Anitas Viorica   12 august 2019 at 5:49 pm

    In Satu Mare pe str Crisan vis-a-vis de” spelunca” asa zis restaurant Casa Blanca suntem terorizati atat ziua ,dar mai ales noaptea de prostituate și de peștii lor Politia ( atat județeană cât și cea locală) nu face nimic dandu-le dreptate lor ,lăsând impresia dupa felul în care le motivează si dupa cum se comportă ca sunt mana’-n mână De ce aceste prostituate sunt lăsate sa stea pe gardurile caselor noastre si la porțile noastre terorizandu-ne si de ce nu sunt trimise sa stea in partea dinspre gara a restaurantului unde nu sunt case si unde nu ar deranja ?De ce ele au drepturi iar noi plătitorii de taxe si impozite ,in acest oras nu?Cine ne poate apara si cine poate stabili ordinea si linistea publică deoarece se pare ca politia face orice, numai asta nu

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.