Sute de amenzi și peste 50 de permise suspendate. Vitezomanii, cei mai periculoși

56 de permise de conducere au fost reținute de polițiștii rutieri sătmăreni în acest sfârșit de săptămână, 9 – 11 august a.c., ca urmare a unor acțiuni desfășurate pe raza județului Satu Mare.

 Astfel, în perioada 9 – 11 august a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat mai multe acțiuni pe raza județului, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 230 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 93 000 de lei.

De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 56 conducători auto.

23 de conducători auto cu vârste cuprinse între 20 și 54 de ani au fost filmați și înregistrați de aparatul radar rulând cu viteze de la 103 km/h la 176 km/h, pe raza județului Satu Mare atât în interiorul cât și în afara localităților.

De asemenea, tot în acest sfârșit de săptămână, 25 de șoferi au fost depistați de polițiști la volanul unor autoturisme pe raza județului, sub influența băuturilor alcoolice, astfel fiind testați cu aparatul alcooltest au rezultat concentrații alcoolice de la 0,04 mg/l la 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de toți cei menționați mai sus, polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.