Mii de sătmăreni au avut aseară “Opt ore muncă, opt ore odihnă, opt ore distracție” și “Coco jumbo”. Final de senzație a Festivalului HOPS & BEATS (galerie foto-video)

Festivalul berii tradiționale sătmărene Hops&Beats Beerfest  s-a încheiat ieri seară cu două show-uri de senzație susţinute de Nagy Fero es a Beatrice și, într-un final electrizant, de Mr. President.

Mii de sătmăreni au umplut până la refuz zona principală a Pieței 25Octombrie din municipiul Satu Mare pentru a asculta live cele două formații (în special pe Mr. President) și pentru a cânta din toată inima, spectacolul fiind unul cu adevărat memorabil.

Primii care au entuziasmat mulțimea de sătmăreni au fost Nagy Fero es a Beatrice, mai ales cu hitul în limba maghiară “Nyolc ora munka, nyolc ora pihenes, nyolc ora szorakozas” (în traducere: opt ore muncă, opt ore odihnă, opt ore distracție).

Cel care, însă, a declanșat un val impresionant de entuziasm a fost Mr. President – îndeosebi cu cel mai cunoscut hit al său, “Coco jumbo”. N-a fost nici un sătmărean din zonă – fie că era pe platoul din Centrul Nou, fie că stătea cu berea rece și gustoasă în față la masă – care să nu cânte în gura mare împreună cu artistul invitat la festival.

COCO JUMBO la Satu Mare!! Seară explozivă la Festivalul berii tradiționale HOPS & BEATS BEERFEST!www.satmareanul.net

Gepostet von Sătmăreanul am Sonntag, 11. August 2019

În primele două seri nu a fost un aflux de oameni considerabil – probabil și din cauza prețului cam măricel al berii, vândută la 5 lei paharul (asta în afara celor 5.000 de beri gratuite puse la bătaie de organizatori pe parcursul festivalului). Dar în seara zilei de duminică au fost peste 6000 de sătmăreni în total și, după aprecierea lui Adrian Handrău, unul dintre proprietarii fabricii de bere sătmărene care a organizat festivalul, s-au consumat cam 10 tone de bere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.