Un jandarm a vrut să mănânce gratis la festivalul berii sătmărene. Cum s-a terminat povestea

Un jandarm din dispozitivul care asigură ordinea publică în Centrul nou al municipiului Satu Mare cu ocazia desfășurării Festivalului HOPS BEATS BEERFEST 2019 s-a simțit extrem de înfometat în prima zi a evenimentului. Așa că s-a îndreptat hotărât spre raionul cu mici, cârnați prăjiți și grătare din piept de pui și a cerut o porție zdravănă. După ce una dintre vânzătoarele de la raionul respectiv i-a umplut farfuria cu tot ceea ce a cerut, jandarmul avrut să plece fără să plătească. Vînzătoarea nu l-a lăsat, evident. A pus mâna pe telefon și l-a sunat pe unul dintre organizatori.

“A venit șeful și i-a explicat că nu e frumos ceea ce a vrut să facă. Și că nu ar fi fost nici o problemă dacă o asemenea solicitare ar fi fost făcută măcar de șeful jandarmului, doar oameni suntem și oricum există porții de mâncare pentru protocol. Dar nu a fost deloc de bun-simț să vină să pretindă pur și simplu mâncare pe gratis. Până la urmă nu a primit nimic”, a declarat vânzătoarea pentru Sătmăreanul.net. Micul incident a fost confirmat de unul dintre organizatori.

Cu excepția acestui mic incident, jandarmii au avut o prezență foarte decentă și destul de discretă în mulțimea de sătmăreni care participa la festivalul berii tradiționale din centrul municipiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.