“Mihaaai, bicicleta-i de față!” – prima norocoasă a tombolei Festivalului HOPS & BEATS BEERFEST (galerie foto-video)

Festivalul berii tradiționale sătmărene HOPS & BEATS BEERFEST a avut deschiderea oficială ieri seară, la ora 21.30. După scurtele cuvântări ale câtorva oficialități, s-a dat startul tombolei la care mii de sătmăreni au putut participa la liber după ce, timp de mai mult de o săptămână, organizatorii au oferit voucherele pentru berile gratuite. O sătmăreancă a fost norocoasa serii de ieri, reușind să câștige, după prima învârtire a roții norocului, o bicicletă de marcă.

Sătmăreanca Daniela Culcean, câștigătoarea bicicletei, și-a manifestat bucuria anunțîndu-și fiul: “Mihaaai, bicicleta-i de față!”

Cine are noroc, areee!!! Marele premiu al primei seri a Festivalului HOPS and BEATS BEERFEST s-a câștigat!

Cine are noroc, areee !!! Marele premiu al primei seri – o bicicletă de marcă – a fost câștigat din prima tragere, la prima mișcare a roții norocului! .. O sătmăreancă a fost marea norocoasă a serii…Festivalul berii tradiționale sătmărene HOPS BEATS 9 august 2019www.satmareanul,net

Gepostet von Sătmăreanul am Freitag, 9. August 2019

Înainte de acest moment culminant al primei zile a festivalului HOPS & BEATS BEERFEST, sătmărenii au avut ocazia unor degustări ale tipurilor de bere sătmăreană – HAB, TRANSYLVANIA și SAMBURGER – la mesele răspândite în Centrul nou al municipiului, bucurându-se de compania prietenilor și de un  concert al formației Iris (care, fără Cristi Minculescu) nu a strâns, la momentul respectiv, prea multă lume. Evident, au existat și locuri destinate exclusiv copiilor (mici și mari).

O altă melodie a formației IRIS la Satu Mare – Festivalul HOPS & BEATS BEERFEST (prima zi, 9 august 2019)www.satmareanul.net

Gepostet von Sătmăreanul am Freitag, 9. August 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.