După ce a pierdut cu 2-3 pe teren, Olimpia Satu Mare câștigă la “masa verde” meciul de cupă cu Zalăul

În Cupa Romaniei, faza I-a ,la Satu Mare, nou-promovată în liga a IV-a, Olimpia MCMXXI Satu Mare este învinsă dupa prelungiri cu 3-2 de echipa SCM Zalău. Conform paginii oficiale a clubului Olimpia, la sfârșitul jocului s-a depus o contestație referitoare la identitatea unui jucător folosit de zălăuani.

Potrivit site-ului FRF, în speța ședinței Comisiei de disciplină si etica din 07.08.2019 citată în dosarul 369/CD/2019 Cupa României în cazul cu SC Olimpia MCM XXI Satu Mare, s-au luat următoarele măsuri:

“În temeiul art. 25.2 lit. b și 4 din ROAF coroborat cu art. 83 pct. 13 din RD al FRF clubul SCM Zalău este sancționat cu pierderea jocului prin forfait și scăderea a 6 (șase) puncte și penalitatea sportiva de 2200 lei.”

“Disjunge cauza privind pe jucătorii Saroși Raul, antrenorul Pop Alexandru și oficialii echipei SCM Zalău și formează dosarul nr. 369.1/cd/2019 cu termen de judecată la data de 14.08.2019″.

Menționam că, din cele 19 dosare aflate pe rol la Comisia de Disciplină și Etica a Federației Române de Fotbal, acest caz este cel mai grav – atât ca penalitate bănească, cât și prin multitudinea punctelor încălcate din regulament.

sursa foto: Erik Geiger/GG Production

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.