ISU SATU MARE are deja 75 de voluntari cu acte în regulă (galerie foto)

Luni, 5 august a.c., au absolvit cursul de prim ajutor de bază și cei 15 voluntari înscriși în seria a IV-a a programului „Salvator din pasiune”.

Cu această ocazie au fost înmânate și certificatele de voluntar celor care au încheiat contractul de voluntariat de un an.

În anul petrecut ca voluntari, aceștia au participat la misiuni specifice alături de forțele profesioniste însumând peste 3000 de ore de voluntariat, participând la peste 250 de intervenții SMURD, la diverse acțiuni caritabile, la activități de informare preventivă și susținând lecții deschise în grădinițe și școli. Majoritatea au încheiat contract pe încă un an cu inspectoratul nostru, iar 4 tineri, studenți în alte centre universitare, au ales să își continue activitatea de voluntariat în inspectoratele din județele respective.

Toți voluintarii de la ISU Satu Mare merită felicitări și respect pentru implicarea de care au dat dovadă, pentru că au ales să își dedice timpul salvării semenilor, dar și pentru exemplul pe care îl oferă întregii comunități.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.