Cum vor colabora laolaltă Octavian Petric, Dorel Coica, Ovidiu Silaghi și Adrian Ștef? Că Tăriceanu a bătut palma cu Ponta

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat astăzi că ALDE a stabilit o alianță politică cu Pro România, partidul condus de Victor Ponta. Tăriceanu spune că alianța va fi a treia forță parlamentară, după PSD și PNL.

„Discuții fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta : am hotărât o viitoare colaborare sub forma unei Alianțe politice! ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forță politică parlamentară , după PSD şi PNL”, a scris Tăriceanu pe Facebook. Liderul ALDE a adăugat că în perioada următoare „cele două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”.

În județul Satu Mare, organizația ALDE este condusă de fostul deputat Ovidiu Silaghi și de fostul președinte al Consiliului Județean, Adrian Ștef. Iar organizația județeană a PRO România este condusă în tandem de deputatul Octavian Petric și de fostul primar de Satu Mare Dorel Coica.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.