Triplu campion european la vorbitul în public, la Satu Mare (galerie foto-video)

Ieri, 5 august, a fost la Satu Mare un triplu campion european la vorbitul în  public – Ovidiu Oltean. Se spune că abilitatea de a vorbi în public este una extrem de utilă și de puternică. dar trebuie antrenament.

Triplul campion european in Public Speaking, Ovidiu Oltean, la invitatia celor de la Metamob, a susținut un seminar de patru ore despre modul de structurare eficientă a discursurilor, dezvoltarea autenticității unei prezentări și gestionarea emoțiilor pe scenă. Participanții au avut parte de un seminar interactiv și au reușit să își crească încrederea în sine.

Ovidiu Oltean a prezentat 8 principii care ajută la dezvoltarea talentului de a vorbi în public. El a venit și cu o serie de idei și sugestii despre cum și prin ce tehnici se poate deveni un orator mai bun, printre altele recomandând teatrele de improvizație și vizionarea podcasturilor.

Multumim ca ati participat la seminarul de ieri. Va asteptam la urmatoarele seminarii de dezvoltare personala organizate la #Metamob.

Gepostet von Metamob am Montag, 5. August 2019

Cei care nu au reușit să prindă un asemenea curs, dar doresc să se perfectioneze și să scape de frica de vorbit în public, pot participa la urmatorul Atelier organizat de Ovidiu Oltean in luna octombrie. Pentru mai multe detalii despre curs, intrați pe următorul site: www.lifespeaking.ro/atelier.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.