“Castelanele” și noul lider al muzicii tinere din Ungaria, Horváth Tamás, au încântat mii de careieni (galerie foto)

Duminică, august 2019, începând cu ora 20.00, s-a desfășurat cea de-a șasea seară de program artistic a festivalului AUGUSTFEST 12, eveniment organizat în cadrul celei de-a șaptea zi a festivalului CAREIFEST 2019.

Prima parte a programului a cuprins un recital de muzică ușoară din partea solistelor formației Castelanii de la Centrul Cultural Carei. Prezentatorii evenimentului au fost: Járay Zsanett și Adrian Ştefănuţi.

Tinerele soliste Páter KaszandraKoch Vanessza, Csizmár Bernadett, Gál Stefania și Németi Tamara au prezentat o serie de melodii din repertoriul internațional, prin intermediul cărora și-au prezentat publicului talentul, respectiv calitățile vocale și interpretative. Solistele a fost pregătite de prof. Szűcs József.

După recitalul „Castelanelor”a urmat un concert extraordinar susținut de solistul maghiar Horváth Tamás. După cum s-a putut observa și la Carei, acesta este un artist extrem de iubit de tineri. Solistul, alături de colegii din formație a creat un adevărat show, cântând o serie de melodii extrem de iubite de public, dintre care amintim: „Beled estem”, „Meggyfa”, „Emlékszem még júliusra”, „Táncol velem a világ” sau „Meztelen”.

Cei aproximativ 5000 de spectatori prezenți au gustat din plin muzica live și show-ul făcut de Horváth Tamás și colegii acestuia, cântând alături de idolul lor pe toată durata concertului.

Concertul artistului maghiar Horváth Tamás a încheiat cea de-a douăsprezecea ediție a Festivalului AugustFEST de la Carei, o ediție extrem de reușită, atât prin prezența artiștilor invitați, recitalurile și concertele susținute de aceștia, cât mai ales prin prezența numeroasă a publicului care a savurat din plin fiecare zi de evenimente. Evenimentele din cadrul CAREIFEST nu se încheie aici, întrucât luni, 5 august 2019, debutează cea de-a treia ediție a Festivalului de Folclor de la Carei, cu un program de folclor maghiar și german.

Organizatorii evenimentului au fost: Direcţia de Cultură şi Sport Carei, Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Carei.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul: Alconor Company, Ardealul, Polipol Mobila Foieni, L’Art Hotel, Agrotex, Asociației Equus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.