Cum aleargă un pompier sătmărean când e vorba de o intervenție cu obstacole. A fost imbatabil (galerie foto-video)

ISU Satu Mare a obținut o importantă recunoaștere a valorii reale a pregătirii pompierilor săi. O echipă reprezentativă a instituției a participat cu succes la etapa zonală a Concursului Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, organizat în perioada 01 – 02 august a.c. în județul Maramureș.

La această etapă au participat loturile Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din Bistrița Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj și Satu Mare, iar după parcurgerea celor patru probe de concurs, lotul sătmărean s-a clasat pe locul al 2-lea, obținând de asemenea și Diploma de Fair Play.

La individual, plt.adj. Marian Demian a obținut locul întâi la proba de concurs “Pista cu obstacole pe 100 de m”, cu un timp de 18,57, locul III la proba de concurs “Scara de fereastră”, cu un timp de 17,67, iar la proba individuală cumulată (duel) acesta s-a clasat pe locul doi, la foarte mică diferență de ocupantul primului loc.

În cadrul competiției, pompierii militari au avut de parcurs patru probe specifice muncii lor: „Pista cu obstacole pe 100 metri”, „Ştafeta 4 x 100 metri”, „Scara de fereastră” şi „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”, iar clasamentul general a fost stabilit prin adunarea timpilor obținuți, la fiecare probă, de către fiecare lot.

Concursul Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, etapa zonală 2019.Plt.adj. Demian Marian din cadrul ISU SATU MARE a obținut locul 1 la proba de concurs Pista cu obstacole pe 100 de m, cu un timp de 18,57. Felicitări, Marian!

Gepostet von ISU SATU MARE am Freitag, 2. August 2019

Pentru pompieri, munca în echipă pentru salvarea de vieți omenești și bunuri materiale, munca în echipă este esențială. Și când din echipă fac parte oameni pasionați și dedicați pregătirii continue, în mod cert rezultatele se văd și în cazul intervențiilor reale – reamintim faptul că pompierii sătmăreni au avut peste 4700 de intervenții și 2,783 de vieți salvate în primele șase luni ale acestui an. Pare doar statistică, însă e despre oameni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.