Concertul formației COMPACT a strâns aseară mii de entuziaști la Carei (galerie foto)

Joi, 1 august 2019, începând cu ora 20.00, s-a desfășurat cea de-a treia seară a festivalului AUGUSTFEST 12, eveniment organizat în cadrul celei de-a patra seri a festivalului CAREIFEST 2019.

Prima parte a programului a cuprins un recital de muzică ușoară din partea solistelor formației “Castelanii” de la Centrul Cultural Carei.

Tinerele soliste Sara Marița, Csenteri Maya, Gál Stefania, Németi Tamara și Mălina Latiș au prezentat o serie de melodii din repertoriul național și internațional, prin intermediul cărora și-au prezentat publicului talentul, respectiv calitățile vocale și interpretative.

Seara s-a încheiat cu un concert fabulos susținut de îndrăgita formație Compact. Într-o formă de zile mari, formația Compact a susținut un concert de mai bine de o oră și jumătate, în fața careienilor care nu s-au mai întâlnit cu aceștia din 2003. Cuprins de energie, bucurie și nostalgie, publicul a fredonat pe toată durata spectacolului atât cântecele mai recente, cât și renumitele șlagăre, dintre care nu au lipsit „Cântec pentru prieteni”, „Fata din vis”, „Urare”, „O noapte și-o zi” „Mi-e tare dor de tine” sau „Un alt început”.

Cei aproximativ 2500 de spectatori prezenți au gustat din plin muzica live și show-ul făcut de Paul Ciuci și colegii acestuia, cântând emoționați și bucuroși alături de idolii lor pe toată durata concertului.

La finalul concertului a urmat o îndelungă sesiune foto și de autografe, fiindcă oamenii s-au înghesuit să-și facă fotografii alături de artiști.

Organizatorii evenimentului au fost: Direcţia de Cultură şi Sport Carei, Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Carei.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul: Alconor Company, Ardealul, Polipol Mobila Foieni, L’Art Hotel, Agrotex, Asociației Equus.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.