Se caută voluntari pentru VETIȘ FISH FEST. Nu doar pentru multiple degustări de ciorbă de pește

Primul festival de gastronomie și distracție pescărească din județul Satu Mare – VETIȘ FISH FEST – urmează să se desfășoare în data de 7 septembrie în comuna Vetiș. “Ghiberti Events”, firma de organizări evenimente care va pune în practică acest proiect, face un apel pentru recrutarea de voluntari care să ajute la punerea la punct a tuturor detaliilor din programul ineditului viitor festival.

Iată apelul postat pe pagina de Facebook a firmei organizatoare:

“Dacă alegi cultura în detrimentul divertismentului facil, dacă îți place să asculți muzică, nu zgomot, și preferi să te plimbi prin natură, nu printre mormane de plastic; dacă iubești multiculturalitatea și ai vrea ca toți oamenii din jurul tău să trăiască frumos și să renunțe la consumatorism (în toate formele sale), vino în echipa noastră de voluntari ca să construim împreună un AltFel de eveniment.
La Vetiș Fish Fest, vom învăța cot la cot cu tine să ne pregătim singuri hrană vie din ingredientele pe care ni le oferă răurile, lacurile și câmpurile din jur. Tot acolo ne vom hrăni sufletul și mintea, doar cu „merinde” sănătoase 

Dacă te regăsești în lumea descrisă mai sus, trimite-ne un CV și o scrisoare de motivație pe adresa ghiberti.events@gmail.com iar noi te vom contacta pentru a-ți da mai multe informații.”

Reamintim faptul că VETIȘ FISH FEST are în program concursuri culinare cu preparate din pește,  jocuri interactive pentru copiii de toate vârstele, competiții de pescuit, degustări de ciorbă de pește – toate asezonate cu “întâmplări” pescărești, teatrale și muzicale neconvenționale

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.