Peste 1.000 de careieni au fost entuziasmați de concertul extraordinar al Corinei Chiriac (galerie foto)

Ieri, 30 iulie 2019, la ora 20.00, a debutat cea de-a dousprezecea ediție a Festivalului AugustFest, eveniment desfășurat în cadrul Carei Fest.

Programul a fost deschis cu prima parte a Galei Dansului Careian, tinerii de la Magic Dance(Centrul Cultural Carei), pregătiți de Raluca Păvăluc și cei de la Lead&Follow, coordonați de Bagossy Zoltán, Mosdóczi Balázs, Szerény Dóra, prezentând o serie de dansuri moderne și de societate.

Invitatul special al serii, îndrăgita solistă de muzică ușoară Corina Chiriac a urcat pe scenă în jurul orei 21.15. Aceasta a susținut un recital de neuitat în fața a aproximativ 1000 de persoane. Publicul a fredonat alături de interpretă cunoscutele șlagăre ale artistei, dintre care amintim „Strada speranței”, „Ce mică-i vacanța mare”, „Rața”, „Mama doar mama”, „Opriți timpul”. La final spectatorii au aplaudat minute în șir, entuziasmați și emoționați de întâlnirea cu aceasta. Foarte jovială, artista a acordat autografe admiratorilor și s-a fotografiat alături de aceștia la finalul recitalului.

Organizatorii evenimentului au fost: Direcţia de Cultură şi Sport Carei, Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Carei.

Sponsorii evenimentuluiau fost: Alconor Company, Ardealul, Polipol Mobila Foieni, L’Art Hotel, Asociația Equus, Agrotex.

Prezentatorii evenimentului au fost: Járay Zsanett și Adrian Ştefănuţi.

Festivalul AugustFEST continuă astăzi, 31 iulie 2019, după cum urmează:

Parcul Castelului Károlyi

Scena în aer liber

Ora 20.00 Minirecital Castelanii (partea I)

Ora 20.20 LIVE BAND: ABRAKAZABRA

Mega Concert: MALEK ANDREA și CHARLIE

Organizatorii își rezervă dreptul de a face modificări în program. În caz de vreme nefavorabilă evenimentul va fi anulat. Intrarea este liberă. Orele de începere trecute în program au caracter informativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.