A intrat noaptea peste un om care dormea și i-a pus cuțitul la gât. Capturat de polițiști după câteva zile

Poliţiştii sătmăreni au reţinut pentru 24 de ore, un tânăr de 20 ani din Terebești, bănuit că ar fi comis o tâlhărie.  El va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

La data de 24 iulie a.c., un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Pișcari a sesizat poliţia cu privire la faptul că vecinul său, un bărbat de 45 de ani a fost victima  unei tâlhării.

În urma sesizării,  o echipă operativă formată  din polițiști din  cadrul  Serviciului de Investigații Criminale,  din cadrul Secției de Poliție Rurală Beltiug și a Poliției oraș Ardud, precum și un tehnician criminalist s-au deplasat la fața locului.

Verificările efectuate au relevat fapul că, în noaptea de 23/24.07.2019, o persoană necunoscută, prin forțarea ușii de acces, ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, iar în timp ce acesta dormea i-ar fi  aplicat mai multe lovituri cu pumnii și cu un corp contodent la nivelul faței și capului, iar sub amenințarea  acestuia cu un cuțit i-a cerut bani. După ce a  sustras dintr-un portmoneu suma de 200 lei și două carduri bancare, făptașul  a părăsit locuința,  lâsând persoana vătămată fără cunoștință.

În urma activităţilor  de investigare efectuate şi a probatoriului administrat,   ieri,  29 iulie, polițiștii au reuşit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei,  respectiv un tânăr de 20 ani din localitatea Terebești.

El a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore urmând a fi prezentat în cursul zilei de azi, 30 iulie,  Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

 

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.