123 de copii aflați în plasament au trăit o “Aventură în Natură” datorită sufletiștilor de la Caiac SMile (galerie foto)

Asociația Club Sportiv Caiac SMile Satu Mare a depus un proiect și a câștigat finanțare nerambursabilă pentru programe sportive, din bugetul local al județului Satu Mare pe anul 2019, în baza Legii 350/2005 privind regimul finanțărilor din fonduri publice alocate pentru activitățile nonprofit de interes general pentru manifestările culturale și sportive, desfășurate în cursul acestui an.
Asociația Club Sportiv Caiac SMile este inițiatorul proiectului “Aventură în Natură”, desfășurat la Lacul lui Pintea din Livada, pentru copii aflați în centrele de plasament, în asistență maternală și de la Asociația Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului. Luni, 29 iulie 2019 au fost prezenți 123 de copii care s-au jucat și bucurat de apă și plajă. Dacă anul trecut, proiectul pilot s-a adresat copiilor din centrele și casele de copii, anul acesta, Caiac SMile i-a luat la joacă și pe cei aflați în plasament sau în asistență maternală. 


“Aventură în Natură” este un proiect care dorește să aducă zâmbete pe fețele copiilor care au astfel posibilitatea să participe la activități la care, altfel poate, nu ar avea șansa. Atmosfera caldă creată de echipa caiacistului Ionuț Stancovici îmbie la socializare și activități recreative de vacanță.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.