Cu permisul deja luat sau fără el deloc, tot aia e

Cu ocazia activităților specifice, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Vama,  au depistat în data de 26.07.2019,   jurul orei 10.30, pe raza localităţii Vama, un bărbat de 50 de ani, din localitate ,  care conducea o autoutilitară pe strada Băilor,  deși avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care lege prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.

 Tot în data de 26.07.2019, în jurul orei 00.30, poliţiştii Serviciului Rutier, au identificat pe raza localităţii Medieşu Aurit, un tânăr de 19 de ani din localitate, care se deplasa cu un moped,  fără a deține permis de conducere de nici o categorie.

În cauză s-a întocmit  dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii  de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.