Băut, a furat o mașină ca să accidenteze alte două. Și polițiștii au mai avut o “supriză”

La data de 29.07.2019, în jurul orei 01.20,  polițiștii din cadrul  Secției de Poliție Rurală  Negrești Oaș, au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier  produs în localitatea Trip.

Din cercercetările efectuate la fața locului,  polițiștii au stabilit că un tânăr  de 23 ani,  din localitatea Negresti Oas,  în noaptea de 28/29.07.2019, ar fi  pătruns în curtea unei societăți comerciale din localitatea Negresti Oaș, de unde a sustras o autoutilitară  cu care s-a deplasat  DJ 109L până în localitatea Trip, unde  a pierdut controlul asupra direcției de mers și a tamponat două autoturisme  staționate pe marginea drumului.

Conducătorul auto, au fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat ; totodată i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabiliri  cu exactitate a alcoolemiei.

În urma extinderii verificărilor, polițiștii au constat faptul că cel în cauză nu deține permis de conducere de nici o categorie.

În cauză s-a întocmit  dosar penal sub aspectul  săvîrșirii infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influenșa băuturilor alcoolice.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.