Criminalul polițistului din Timișoara, prins la 4.45 dimineața. Pentru fata din Caracal, polițiștii au așteptat “ora legală” 6,00

Pentru un ucigaș de polițist s-a putut interveni imediat, în plină noapte, pentru capturarea lui. Pentru fata din Caracal, polițiștii au lălăit-o în fața casei criminalului în așteptarea așa-zisei ore legale pentru începerea unei percheziții.

Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împuşcat un poliţist din Timiş, în timpul unei misiuni polițienești, a fost prins în dimineața de 4 iunie, anul acesta, în jurul orei 4.45 , în casa bunicii unui prieten de-ai săi din localitatea Remetea Mare, potrivit datelor oferite de Poliția Română.

Criminalul, care ulterior s-a sinucis în închisoare, avea la brâu atât pistolul de calibru 7.65 cu care l-a ucis pe polițistul timișorean, cât şi o borsetă cu gloanţe, conform imaginilor din momentul capturării.

Lepa a fost prins de o echipa de flagrant a Biroului de operatiuni speciale, impreună cu o echipa de la SIAS, la 7 km de locul crimei, au relatat Știrile Pro Tv.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul era rănit, iar rănile i se agravaseră. “Având în vedere că Ionel Lepa prezintă plăgi prin împuşcare, care datează cel mai probabil de duminică, a fost solicitată intervenţia unei ambulanţe pentru acordarea de sprijin medical de specialitate. Poliţiştii cercetează imobilul în care bărbatul a fost descoperit”, a declarat la acel moment Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţie Române, același care în cazul crimei de la Caracal a dat vina pe Serviciul de Telecomunicații Speciale pentru faptul că polițiștii nu au intervenit decât abia la 19 ore după ce victima a sunat la 112 de trei ori.

sursa: Newsweek România

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.