Verificări “la sânge” (uneori, la propriu) ale șoferilor de microbuze, camioane și autobuze (galerie foto-video)

Autobuze, microbuze, precum şi alte autovehicule de transport persoane sau mărfuri au fost și vor fi oprite pentru control – inclusiv pentru verificarea eventualei alcoolemii din sângele șoferilor – în aceste zile, de poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu MareActivităţile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale U.E.

 Pe parcursul săptămânii 22 – 28 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat și vor organiza în continuare o nouă acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de conducătorii autovehiculelor de transport public de persoane mai mare de 8+1 locuri și de transport de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Amănunte clare despre această acțiune a polițiștilor rutieri oferă agentul de poliție Paula Gabor, purtător de cuvânt al IPJ Satu Mare.

ATENȚIE, ȘOFERI! Ample razii ale polițiștilor rutieri – cu o tematică specială! Satu Mare 26 iulie 2019

Amănunte despre o amplă acțiune de control rutier oferite – informativ-preventiv – de agentul de poliție Paula Gabor, purtător de cuvânt al IPJ Satu Mare…Cel puțin până duminică, 28 iulie 2019, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare vor organiza și desfășura o nouă acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de conducătorii autovehiculelor de transport public de persoane mai mare de 8+1 locuri și de transport de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Gepostet von Sătmăreanul am Donnerstag, 25. Juli 2019

Iată câteva exemple referitoare la controalele rutiere ale polițiștilor axate îndeosebi pe verificarea șoferilor de microbuze, camioane și autobuze.

Controale "la sânge" ale polițiștilor rutieri sătmăreni – Satu Mare 26 iulie 2019

Alte imagini care vă pot da o idee despre plasa folosită de polițiștii rutieri sătmăreni pentru a controla CHIAR ACUM îndeosebi șoferii de microbuze, camioane și autobuze – și acțiunea are loc, de fapt, în tot județul!!www.satmareanul.net

Gepostet von Sătmăreanul am Donnerstag, 25. Juli 2019

ACUM!!! Controale intensificate ale polițiștilor rutieri sătmăreni – 26 iulie 2019

Filtre ale polițiștilor rutieri sătmăreni care controlează îndeosebi vehiculele de transport persoane și mărfuri (microbuze și camioane). Dar nu înseamnă că alte tipuri de mașini ar avea vreo scutire… Așa că… ATENȚIE MARE!!!www.satmareanul.net

Gepostet von Sătmăreanul am Donnerstag, 25. Juli 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.