RE/MAX Gold – franciză a celei mai mari agenții imobiliare din lume, inaugurată la Satu Mare (galerie foto-video)

Astăzi, în prezența unei numeroase asistențe din care a făcut parte inclusiv deputatul PNL Romeo Nicoară, a fost inaugurat la Satu Mare sediul în care își vor desfășura activitatea agenții imobiliari care vor lucra sub auspiciile celei mai mari companii de profil de pe planetă, REMAX. Cumpărătorul francizei sub titulatura de RE/MAX GOLD este Ștefan Ciordaș, managerul filialei din Satu Mare fiind Manuel Șter.

Profesionista și ambițioasa echipă a agenției imobiliare RE/MAX GOLD Satu Mare a identificat deja o mulțime de oportunități de dezvoltare și își propune ca, într-un timp rezonabil de scurt, să devină lider în domeniu în întreg județul Satu Mare.

Sediul RE/MAX GOLD Satu Mare este pe str. Păstrăvului nr. 2 – bloc 2 – parter din municipiu.

RE/MAX (prescurtare de la Real Estate Maximums) este cea mai mare companie de servicii imobiliare, în sistem de franciză din lume, fondată în SUA. Și-a început activitatea în anul 1973 și are peste 150.000 de agenți imobiliari în 8000 de birouri din peste 100 de țări . REMAX este liderul mondial în imobiliare cu o experiență de peste 45 de ani.

Inaugurarea sediului agenției imobiliare REMAX Gold la Satu Mare – 26 iulie 2019

Astăzi a fost inaugurat la Satu Mare sediul agenței imobiliare REMAX GOLD – franciză a celei mai mari agenții de profil din lume.Primul care o prezintă este Ștefan Csordas, deținătorul acestei francize în mai multe județe din România..www.satmareanul.net

Gepostet von Sătmăreanul am Freitag, 26. Juli 2019

RE/MAX România a fost fondată în octombrie 2006,în 2013 managementul regional a fost preluat de Răzvan și Ramona Cuc. Compania are zeci de birouri în principalele 15 orașe din România și este în continuă creștere. Pentru România, obiectivul este de 110 de birouri francizate și peste 1000 de agenți afiliați până în 2023. RE/MAX oferă un set de instrumente, standarde și servicii pentru a susține producătorii din industria imobiliară.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.