Fetele-pompier sătmărence, cu fruntea sus și cu mândria de a fi reprezentat România într-o confruntare euro-asiatică (galerie foto)

În acest an, la ediția internațională (euro-asiatică) a concursului Prietenii pompierilor care a avut loc în Elveția, România a fost reprezentată, la categoria fete, de un echipaj din Satu Mare. Este vorba despre echipajul de la Palatul Copiilor Satu Mare, care alături de echipajul de băieți al Scolii Gimnaziale ”Ieremia Irimescu” Brusturi (NT), au făcut cinste țării noastre.

Competiția s-a desfășurat în perioada 15 – 19 iulie a.c.,la Martigny – Elveția și a aliniat la start 56 de participanți din 23 de națiuni din Europa și din Asia. La finalul celor două probe de o dificultate și rigurozitate foarte mare, echipajul fetelor de la Palatul Copiilor a ocupat locul al 14-lea, dovedind o bună pregătire, concentrare și ambiție. Este o performanță realmente onorantă, pentru care le felicităm pe toate cele 10 concurente, dar și profesorul coordonator Veronica Bancoș, care a reușit de-a lungul carierei sale clasarea de alte opt ori la cel mai inalt nivel al competiției.

Oricum, în România, SATU MARE RULES!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.