DOVADĂ. Superficialitate de toată groaza printre ”oamenii de elită” ai primarului din “munuicipiul” Satu Mare, Gabor Kereskenyi (foto)

ADP Satu Mare vrea să mute din loc, chiar și la dracu-n praznic, orice mașină care încurcă asfaltări (înrămate artistic cu bordurile de la Tarr Beton, evident) sau orice altă bună desfășurare de “realizări tehnico-edilitare” din planul de guvernare al primarului Gabor Kereskenyi.

Pe mirificul site al Primăriei Satu Mare este postat, la secțiunea “Proiecte de hotărâri ale Consiliului local” inițiativa primarului de a se dezbate și vota un proiect în acest sens (numărul 16 pe ordinea de zi a ședinței care e programată pentru data de 25 iulie). Referatul de specialitate al ADP apare ca fiind semnat de directorul general, consilierul juridic Bozai Vodă Cristian, vizat de Biroul juridic prin consilierul juridic Lucian Bodea și întocmit de inspectorul Liviu Manița. Pe site, textul este un talmeș-balmeș în toată regula – o dovadă clară și simplă despre superficialitatea cam caracteristică unora dintre cei care muncesc actualmente în solda primarului Gabor Kereskenyi. Care primar a afirmat, la scurtă vreme după instaurarea sa în funcția de edil-șef al “munuicipiului” (așa scrie pe site, așa scriem și noi – să nu avem vorbe la proces), că își va face echipă doar “din oameni de calitate, de elită, cu care într-adevăr se pot pune în aplicare planuri concrete de dezvoltare a municipiului Satu Mare”.

Redăm mai jos, întocmai și cu maximă acuratețe, textul lăsat de izbeliște pe site-ul oficial al Primăriei Satu Mare:

”Subscrisa Administrația Domeniului Public, cu sediul în mun. Satu Mare, str. Martirilor Deportați nr. 25, cod fiscal 4750196, reprezentată prin cj. Bozai Vodă Cristian, în calitate de director general;
Având în vedere faptul cărealizarea unor intervenții tehnico-edilitare, precum șiîncepereadiferitelorlucrări de modernizare a cărorbeneficiarestePrimăriaMunicipiuluiSatu Mare presupunepredareaspațiului liber de oricesarcină, art.83 se completează cu alin.(4) În vederea realizării unor intervenții tehnico-edilitare sau a unor lucrări de modernizare,a caror beneficiar este Primăria Satu Mare, la solicitarea scrisă a acesteia, Administraţia Domeniului Public va proceda la ridicarea și mutarea autovehiculelor/vehiculelor care împiedică realizarea acestora într-o locație învecinată unde este permisă staționarea, cu titlu gratuit.”

Un Comentariu la "DOVADĂ. Superficialitate de toată groaza printre ”oamenii de elită” ai primarului din “munuicipiul” Satu Mare, Gabor Kereskenyi (foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.