Roadele avertismentelor publice ale Poliției Rutiere? În două zile, doar 8 șoferi în neregulă (foto-video)

Conform datelor preliminare ale IPJ Satu Mare comunicate de purtătorul de cuvânt al instituției, agentul de poliție Paula Gabor, în timpul controalelor făcute în trafic în Negrești Oaș (vineri, 19 iulie) și pe raza municipiului Satu Mare (în noaptea de 20/21 iulie), doar opt șoferi au fost găsiți în neregulă. Asta după ce, doar în ziua de 18 iulie – potrivit aceleiași surse – au fost aplicate peste 170 de sancțiuni contravenționale de către polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare în urma unor activități desfășurate pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere pe raza județului Satu Mare. E foarte adevărat că, între timp, Poliția Rutieră Satu Mare a lansat o serie de avertismente publice severe și bine țintite.

în urma acțiunilor pentru depistarea conducătorilor auto care se afla la volan sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise, desfășurate vineri dimineața pe raza și în jurul orașului Negresti Oas și pe raza municipiului Satu Mare de către polițiștii rutieri sătmăreni, aceștia au constatat două infracțiuni la regimul rutier, fiind depistat un șofer care se afla la volanul unui auto având o alcoolemie peste 0,80 g/l, alcool pur in sânge și un șofer care conducea un autoturism  având permisul de conducere suspendat.
De asemenea, în același interval de timp și în aceleași locații, polițiștii rutieri sătmăreni au reținut 6 permise de conducere pentru 90 de zile în cazurile unor conducători auto care se aflau la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Reamintim faptul că IPJ Satu Mare a făcut publice o serie de informații și avertismente publice referitoare la intensificarea măsurilor de prevenție rutieră și a controalelor specifice, măsuri expuse de purtătorul de cuvânt Paula Gabor și de un ofițer al Serviciului Rutier Satu Mare, inspectorul principal mihai Pașolea.

Noua "jucărie" folosită de polițiști pentru prevenirea accidentelor și sancționarea șoferilor periculoși – Satu Mare 20/21 iulie 2019

Polițiștii rutieri saătmăreni au fost în misiune toată noaptea dinspre 20 spre 21 iulie 2019 (șapte echipaje numai în municipiul Satu Mare). Și, pe lângă dispozitivele de testare a alcoolemiei, au o nouă "jucărie": aparatul DrugTEST – ca să poată constata pe loc dacă vreun șofer conduce cumva sub influența vreunui drog (aparatul poate depista EXACT tipul de substanță folosit).Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, agentul de poliție Paula Gabor, și inspectorul principal Mihai Pașolea explică mai în detaliu ce și cum…Detalii pe www.satmareanul.net

Gepostet von Sătmăreanul am Samstag, 20. Juli 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.