Bilanț final județean al controalelor rutiere – aproape 200 de șoferi amendați! Activitatea de prevenție va trebui intensificată (foto)

Am publicat în această dimineață primele date preliminare ale activităților de control desfășurate de polițiștii rutieriști sătmăreni în Negrești Oaș și Satu Mare. Păreau extrem de surprinzătoare – și promițătoare – pentru un bilanț de acest gen: doar 8 șoferi fuseseră găsiți în neregulă în decursul a două zile de verificări. Părea că munca de prevenție publică, desfășurată de reprezentanți ai IPJ Satu Mare în ceea ce privește mai ales conduita șoferilor pe drumurile publice, a început să-și arate roadele măcar temporar. Dar n-a fost să fie deloc așa.

După centralizarea datelor din întreg județul Satu Mare a rezultat că 25 de permise de conducere au fost reținute de polițiștii rutieri sătmăreni în acest sfârșit de săptămână, 19 – 21 iulie a.c., ca urmare a desfășurării unor acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere. Plus aproape 200 de amenzi.

Astfel, în perioada 19 – 20 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere, ocazie cu care aplicat peste 190 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 59.000 de lei. De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 25 de conducători auto și au ridicat 8 certificate de înmatriculare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.