PROMISIUNE. De Sfânta Maria se relansează “Autostrada Nordului”. A fost trezită toată lumea de la Transporturi pentru asta

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat, ieri dupî-amiază, că documentaţia privind reactualizarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Nordului va fi lansată până pe 15 august.

„Anunţasem iniţial că undeva în luna septembrie vom lansa documentaţia pentru Autostrada Nordului. După discuţia de aseară, am discutat şi cu compania şi cu cei de la achiziţii, am trezit pe toată lumea aseară, până pe 15 august lansăm documentaţia pentru Autostrada Nordului. Aşa am primis, aşa vom face. Domnul primar de la Beclean i-am spus că în momentul în care finalizează documentaţia, studiul de fezabilitate, în două luni de zile lansăm noi proiectarea şi execuţia”, a declarat Răzvan Cuc, la Bistriţa.

În luna mai, Răzvan Cuc a precizat anunţa că procedura pentru proiectul “Autostrada Nordului”, respectiv Drumul Expres “Petea – Satu Mare – Baia Mare” va fi gata anul acesta, documentaţia pentru reactualizarea studiului de fezabilitate fiind deja în pregătire.

sursa: Ziarul Financiar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.