Ioana Bran, expansivă și empatică la sărbătoarea Zilelor Tășnadului (galerie foto)

Ioana Bran, deputat PSD de Satu Mare, a participat azi la o sărbătoare care îi este foarte dragă: Zilele Tășnadului. Manifestările din acest an au fost organizate sub titulatura  Tășnadul Estival de către Consiliul local, Primăria și Ștrandul Termal Tășnad.

Ioana Bran, expansivă și empatică, a scris într-o postare de pe contul ei personal de Facebook:

“M-am bucurat să fiu astăzi la Tășnad unde a început cea de-a 21-a sărbătoare estivală a orașului. Pentru cine nu știe, aflați că Tășnadul este un loc foarte special. Este menționat în documentele istorice de la anul 1000 și apoi 1200. Este extraordinar să știi că ai o istorie atât de lungă. Și acesta este un motiv de sărbătoare.

Tășnadul e o comunitate veche, profundă și binecuvântată de Dumnezeu cu resurse extraordinare. Le-am urat tășnădenilor să se bucure din plin de această sărbătoare care le aparține lor și nu politicienilor care au încercat să își facă puțină campanie. 

Gazdele s-au pregătit bine, cu spectacole pentru toate vârstele și toate gusturile în care se îmbină tradițiile și modernitatea. Sunt cântece și dansuri populare, dar și muzică modernă și chiar și majorete.

La mulți ani tuturor celor care poartă numele Sf. Proroc Ilie, care a fost darnic și ne-a dat vreme bună, fără ploaie, tunete sau fulgere!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.