Întăriri umane și materiale aduse în sprijinul pompierilor pentru căutarea copilului pierdut în apele Someșului (galerie foto)

În operațiunea de căutare a copilului dispărut în apele Someşului, pompierii sătmăreni au solicitat și primit întăriri: o echipă de scafandri din Bihor.

Având în vedere că la nivelul ISU Satu Mare nu există echipaj de scafandri, în această dimineață a fost solicitat în sprijin un echipaj de trei scafandri de la ISU Bihor. Aceștia au ajuns rapid și și-au început căutările.

Pompierii sătmăreni au fost solicitați prin 112, ieri după ora 18,30, să intervină pentru căutarea unui băiețel în vârstă de 13 ani care este foarte posibil să se fi înecat în  Someș  în zona Podului Tehnologic (“podul galben”).

Pompierii s-au dus de urgență la fața locului și au început căutările. le-au oprit la lăsarea întunericului și le-au  reluat în această dimineață.

La fața locului se află în permanență un echipaj medical cu ambulanță, principala lor misiune fiind aceea de a monitoriza starea de sănătate scafandrilor .

De asemena, a fost adusă în plus si o barcă pneumatică motorizată de la subunitatea din Carei. Astfel căutarea copilului va fi făcută de două echipaje ale ISU Satu Mare, cu câte o barcă fiecare, și de către cei trei scafandri veniți în sprijin de la ISU Bihor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.