Accidentul MORTAL dintre Turulung și Drăgușeni – concluziile polițiștilor (galerie foto)

Astăzi, după ora 14, pe DN 1C – între localităţile Turulung şi Drăguşeni din judeţul Satu Mare -,  s-a întâmplat un accident în care au fost implicate un autotren şi o autoutilitară. Impactul s-a soldat cu două victime, dintre care una a decedat pe loc.

În urma accidentului au rezultat două victime. Nu s-au impus manevre de descarcerare, ambele victime fiind în afara autovehiculelor la sosirea pompierilor. O persoană a fost preluată de către echipajul medical SMURD TIM cu multiple contuzii, dar conștientă. Cea de-a doua a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decesul.

De îndată ce polițiștii au terminat cercetările la fața locului, purtătoru de cuvânt al IJP Satu Mare, agent de poliție Paula Gabor, a trasmis următoarele:

”Azi, la ora 14.10, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui accident rutier între localitățile Turulung și Drăgușeni.
În urma cercetării la fata locului, polițiștii au stabilit faptul că un șofer, de 40 de ani, din localitatea  Tăuți Măgheruș (județul Maramureș), aflat la volanul unei autoutilitare (camion), nu ar fi păstrat distanț corespunzătoare în mers față de o altă autoutilitară (care efectua lucrări de întreținere pe marginea părții carosabile – tăia iarba) și a intrat în coliziune cu aceasta.

Cea de-a doua autoutilitară menționată era condusă de un bărbat, de 39 de ani, din localitatea Boghiș.
Din păcate, in urma impactului conducătorul auto de 39 de ani a decedat, iar un alt bărbat – de 45 de ani -, care se afla cu acesta in autovehicul, a suferit vătămări corporale ușoare.
Conducătorul auto de 40 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.