,,Spune NU pungilor de plastic!” – campania sătmăreană anti-plastic a Agenției de Protecție a Mediului (galerie foto)

,,Spune NU pungilor de plastic!” – o campanie de conştientizare a populației privind necesitatea interzicerii utilizării pungilor de transport subțire  cu mâner, inițiată de APM Satu Mare – a continuat astăzi în municipiul Satu Mare la Piața de alimente ,,Someş” din Micro 14.

Echipa APM Satu Mare în frunte cu conducătorul instituției şi vicepreşedintele ANPM, sătmăreanul  Radu Roca, au fost primiți cu amabilitate atât de cumpărători, cât şi de vânzători pentru a purta un dialog pe seama gestiunii deşeurilor, dar şi pentru a-și arăta disponibilitatea e a renunța la utilizarea pungilor de plastic în favoarea sacoşelor de pânză şi a pungilor realizate din materiale biodegradabile.

Angajații APM în acest context au oferit cumpărătorilor şi vânzătorilor sacoşe din pânză precum şi pungi biodegradabile .

Campania ,,Spune NU pungilor de plastic!” va continua şi în celelalte oraşe din județul Satu Mare cu sprijinul firmei SC Dantex SA care va confecționa pentru cetățeni, din deşeuri textile,  sacoşe de pânză.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.