Incendiu uriaș în județ! Intervenție de 4 ore a pompierilor (galerie foto-video)

Azi noapte la ora 00:55, pompierii negreșteni au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din Negreşti Oaş.

La sosirea forțelor, 12 pompieri cu 2 autospeciale de stingere a incendiilor și o ambulanță SMURD, incendiul se manifesta violent la întreaga anexă.

Concomitent cu realizarea dispozitivelor de stingere, salvatorii au intervenit pentru eliberarea animalelor surprinse în interior: cinci porci, șase găini, un cal și un mânz. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarului, care a suferit arsuri la tălpi în încercarea de a salva animalele până la sosirea pompierilor, respectiv unei femei (proprietara casei învecinate), care a suferit un atac de panică.

Pompierii au intervenit mai bine de 4 ore și jumătate, reușind să protejeze casa de locuit, care era corp comun cu anexa incendiată, dar și cele două case învecinate aflate la distanțe foarte mici.

În incendiul izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric la un cablu electric defect, au ars aproximativ 10 tone de fân, aproximativ 30 mc de lemne de foc, acoperișul anexei pe o suprafață de aproximativ 250 mp și un porc.

De mare folos le-a fost pompierilor hidrantul stradal situat chiar în fața casei, reducând astfel timpul necesar realimentarii cu apă necesară stingerii.

Incendiu Negrești Oaș – intervenție hotărâtă a pompierilor

Azi noapte la ora 00:55, pompierii negreșteni au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din Negreşti Oaş.La sosirea forțelor, 12 pompieri cu 2 autospeciale de stingere a incendiilor și o ambulanță SMURD, incendiul se manifesta violent la întreaga anexă.Toate amănuntele, pe www.satmareanul.net

Gepostet von Sătmăreanul am Mittwoch, 17. Juli 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.