Tineri sătmăreni, antrenați de pompieri, merg să câștige faza națională a concursului ,, CU VIAȚA MEA APĂR VIAȚAˮ (galerie foto)

În acest an, județul Hunedoara este gazda etapei naționale a concursului ,, CU VIAȚA MEA APĂR VIAȚAˮ organizat în perioada 16.07 – 19.07. 2019 în municipiul Deva.
Pentru titlul de cel mai bun echipaj de salvatori-juniori vor concura elevi din 20 de județe, micii salvatori urmând a se întrece pe parcursul unei probe teoretice și a două probe practice:
1. Miercuri 17.07.2019, începând cu ora 09:30, în Parcul Cetate Deva – „Transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 m”.
2. Joi 18.07.2019, începând cu ora 09:30, pe Platoul Cetate Deva – „Deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat”.

Județul Satu Mare s-a calificat în urma desfășurării etapei interjudetene atât cu un echipaj de gimnaziu: Școala Gimnazială “Octavian Goga”, cât și cu un echipaj de liceu: Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară “George Emil Palade”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.