Tânăr de 21 de ani din județul Satu Mare, omorât la Bruxelles. Criminalul, dat în urmărire generală de poliția belgiană (foto)

Un tânăr de 21 de ani, din județul Satu Mare, și-a găsit sfârșitul la Bruxelles, după ce fost lovit de o mașină. El a fost lovit și apoi abandonat de şoferul criminal, care a fugit, iar acum este căutat de poliția belgiană.

Tragicul eveniment a avut loc în dimineața zilei de duminică, 14 iulie 2019, departe de casa părintească a tânărului care era originar din Călinești Oaș. Ioan Petrișor Birtoc a fost ucis la Bruxelles, când traversa pe trecerea de pietoni, în zona Grădinii Botanice. O maşină l-a lovit în plin şi l-a aruncat mai mulţi metri. Şoferul vinovat a fugit, a abandonat apoi maşina şi e căutat de poliţie, scrie presa belgiană citată de observator.tv.
Ioan Petrișor Birtoc, asemenea multor tineri curajoși și determinați să-și facă o viață mai bună, a plecat la muncă în Belgia, la Bruxelles.
Dealtfel, motto-ul pe care îl avea afișat pe pagina sa de socializare îi dezvăluie caracterul hotărât.
După ce au început să afle ce i s-a întâmplat, pe contul său de Facebook au început să apară numeroase mesaje de adio, emoționant-îndurerate, ale prietenilor care l-au iubit și prețuit.
sursa info: cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.