Originala solistă de jazz Luiza Zan și un pianist din Ungaria au adus peste 150 de careieni în Sala Cavalerilor (galerie foto)

Cel de-al doilea eveniment din cadrul Summer Sound Sessions s-a desfășurat duminică, 14 iulie 2019, începând cu ora 20.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei. Seara a fost dedicată jazz-ului, astfel că renumita și originala solistă din România, Luiza Zan, împreună cu   pianistul maghiar Sárik Péter  au susținut un concert memorabil în fața unei săli arhipline.

Din programul variat oferit de cei doi artiști nu au lipsit piese precum „Summertime”, „Footprints”, „Never too much”, „Route 66”, „One Note Samba”, „The Girl from Ipanema”, dar nici improvizațiile pe ritmuri de bossa nova sau samba. În timpul concertului au fost o serie de momente interactive, în care publicul a avut un rol important, iar demonstrațiile de virtuozitate oferite de Sárik Péter la pian și de Luiza Zan – vocal – au fost savurate din plin de public.

La finalul evenimentului care a durat mai bine de o oră și jumătate, spectatorii i-au aplaudat în picioare pe cei doi, aceștia interpretând, la bis, încă două melodii, spre deliciul spectatorilor prezenți.

Evenimentele din cadrul Summer Sound Sessions continuă duminică, 21 iulie 2019, începând cu ora 20.00 pe platoul micului ”amfiteatru” situat în centrul municipiului Carei, cu o sesiune de muzică acustică în compania proiectului ACOUSTIC STATION (bossa nova) și FUNK YOU (acoustic funk music). În caz de vreme nefavorabilă concertele se vor desfășura în Castelul Károlyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.