”Vânătoare de comori” și o tabără internațională de matematică la Satu Mare (galerie foto)

În perioada 8-13 iulie 2019, la Liceul Teoretic German „Johann Ettinger” Satu Mare, s-a desfășurat a IV-a ediție a Taberei internaționale de matematică  “Lions Someș” Satu Mare, adresată elevilor din clasa a VI-a. La activități au participat un număr de 26 de elevi din județe precum, Mureș, Maramureș, Sălaj, Vaslui, Suceava, Bihor, Bistrița Năsăud, Satu Mare, dar și din Ucraina. Tabăra este organizată de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare cu susținerea materială asigurată de Clubul „Lions Someș” Satu Mare, în colaborare cu Liceul Teoretic „Johann Ettinger” Satu Mare și cu Societatea de Științe Matematice din România, Filiala Satu Mare.

Pe lângă cursurile de pregătire, elevilor li s-a oferit posibilitatea de a se recrea prin diverse activități de petrecere a timpului liber: cursuri de dezvoltare personală, activități sportive, excursie la Muzeul-Negresti Oaș, excursie la Cetatea Ardud, activități meșteșugărești la Fundația Hans Linder, ,,Vânătoarea de comori”-în centrul municipiului Satu Mare.

În ultima zi de tabără, elevii au participat la concursul individual de matematică. Festivitatea de premiere a avut loc în aceeași zi, elevii fiind răsplătiți cu diplome și premii.

Seara de 12 iulie a fost încheiată cu o petrecere, realizată de către organizatori, pentru toți participanții, unde elevii și profesorii au avut posibilitatea să socializeze și să-și împărtășească impresiile, în urma diverselor activități desfășurate împreună.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.