Vreți să vedeți – și să auziți – un triplu campion european la vorbitul în public? Se poate aranja (video)

În data de 5 august 2019, între orele 15- 19, sala de conferințe de la Metamob SA Satu Mare va fi gazda unui seminar de public speaking (vorbit în public, în traducere simplificată).

Ovidiu Oltean, triplu campion european la Public Speaking, va sustine – în data și locația menționate mai sus – un seminar de patru ore despre strategiile si tehnicile de care ai nevoie pentru a sustine o prezentare cu succes.

“Dacă ai experiență, mai mare sau mai mică, cu susținerea de prezentări și vrei să îți dezvolți această abilitate sau dacă știi că vei ajunge în situația de a ține o prezentare și vrei să te pregătești din timp, atunci te pot ajuta! Indiferent de nivelul la care te afli (nu ai mai ținut nicio prezentare până acum sau ai ținut zeci sau chiar sute de prezentări), îți garantez că te pot ajuta să treci la nivelul următor” – a declarat Ovidiu Oltean.

Seminarul va avea loc in sala de conferinta al firmei Metamob, pe str. Aurel Vlaicu nr. 102-106. Cei interesati se pot inscrie pe urmatorul link: https://forms.gle/ShMXgHfR3wgZ4mgd9

Locurile se ocupa in ordinea inscrierilor. Pretul unui bilet: 30 RON, ce se va achita la fata locului.

Pentru mai multe informatii despre eveniment accesati linkul evenimentului: https://www.facebook.com/events/2392420947653680/

Pentru a vă face o idee generală despre stilul de public speaking al lui Ovidiu Olteanu puteți viziona materialul video de mai jos.

sursa: comunicat de presă METAMOB

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.