Suspectat de un furt comis în centrul Sătmarului, prins după mai puțin de 24 de ore

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din satul Dara (comuna Dorolț), bănuit că ar fi comis un furt – ieri, 11 iunie -, a fost prins în această dimineață de polițiști.

La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 14.40, Poliţia municipiului Satu Mare a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 de către un tânăr de 26 de ani, din municipiul Satu Mare  despre faptul că o persoană necunoscută, i-a sustras o geantă tip rucsac în timp ce se afla într-un bar din zona centrală a municipiului Satu Mare, în care se aflau mai multe bunuri și bani, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 4 000 de lei.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii sătmăreni au reușit prinderea acestuia, în această dimineață, 12 iulie a.c., și l-au identificat ca fiind un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Dara.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80% iar în cauză cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.