Încercare disperată a Primăriei Satu Mare de blocare a bacșișurilor cerute de reparatori de trotuare (video)

Primăria Satu Mare a anunțat ieri dimineață că mai repară o tură de trotuare prin municipiu – pe tronsonul betonat al străzii Alecu Russo. Iar azi dimineață, într-un text postat pe contul de Facebook,  atrage atenția că nici un reprezentant al instituției nu solicită cetățenilor sume de bani pentru efectuarea acestor lucrări. Sătmărenii sunt oarecum convinși oricum de acest lucru. Pentru că nu reprezentanții Primăriei Satu Mare cosmetizează trotuarele, ci muncitorii angajați la firma care a primit contractul inclusiv pentru repararea acestor căi de acces.

‘Primăria Municipiului Satu Mare execută lucrări de reparații a străzilor și trotuarelor de pe raza municipiului Satu Mare, acestea fiind achitate din bugetul local. Nici un reprezentant al Primăriei Municipiului Satu Mare NU solicită cetățenilor sume de bani pentru realizarea acestor lucrări sau pentru realizarea altor lucrări pe domeniul public sau privat. În cazul în care vi se solicit sume de bani, vă rugăm să nu dați curs acestor solicitări și să anunțați de îndată Primăria Municipiului Satu Mare precum și instituțiile competente!” – scrie pe contul de Facebook al Primăriei Satu Mare.

Lucrări pe str. Alecu Russo!

Dragi cetățeni, vă reamintim că se derulează lucrări pe tronsonul betonat al străzii Alecu Russo. Ca urmare a acestor lucrări, există restricții temporare de circulație. Vă mulțumim pentru înțelegere!Tisztelt szatmáriak! Emlékeztetjük Önöket, hogy a Dél (Alecu Russo) utca betonozott részén zajló munkálatok miatt az utcában forgalomkorlátozás várható. Megértésüket köszönjük!

Gepostet von Primăria Municipiului Satu Mare / Szatmárnémeti am Donnerstag, 11. Juli 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.