Debut cu ”Sexy mother fucker shakin’ your ass” la Street Music Festival Satu Mare (galerie foto&video)

În această seară, după ora 19, în municipiul Satu Mare a debutat Street Music Festival – un șir de mini-spectacole stradale de muzică de toate genurile. În mai toată zona centrală din Satu Mare – îndeosebi în Piața Libertății și în Centrul Nou -, sute și sute de sătmăreni s-au putut relaxa – sau, după caz, amuza – ascultând melodii originale și neconvenționale interpretate de artiști din străinătate care au creat o atmosferă boemă de bună-dispoziție.

Este adevărat că destul de mulți au fost cam surprinși când au auzit în Centrul Nou – în popular numita groapă a lui Gyuszi (zona de recreere creată de fostul primar Iuliu Illes) – o melodie cel puțin îndrăzneață al cărei refren suna fix așa: ”Sexy mother fucker shakin’ your ass”… Dar s-au dezmeticit la următoarele piese muzicale mult mai cuminți în ceea ce privește mesajul artistic transmis.

Galeria foto și video de mai jos demonstrează că sătmărenii care s-au strâns la scenele Street Music Festival în prima seară a manifestării s-au bucurat de un debut de weekend plăcut.

SEXY MOTHER FUCKER – melodia de debut a Street Music Festival – Satu Mare 12 iulie 2019

SEXY MOTHER FUCKER SHAKIN' YOUR ASS – MELODIE DE DEBUT LA STREET MUSIC FESTIVAL SATU MARE – 12 IULIE 2019

Gepostet von Sătmăreanul am Freitag, 12. Juli 2019

Un fel de a te juca cu focul – Street Music Festival Satu Mare 2019

Invitatul australian de la Street Music Festival care a stârnit curiozitatea celor care au vrut să vadă cum se poate juca el cu focul – Street Music Festival 12 iulie 2019 Satu MareAlte amănunte veți putea afla pe www.satmareanul.net

Gepostet von Sătmăreanul am Freitag, 12. Juli 2019

Artist australian înflăcărat – Music Street Festival Satu Mare 12 iulie 2019

Un invitat australian făcând giumbușlucuri înflăcărate (la propriu) în Centrul Nou la Street Music Festival – Satu Mare 12 iulie 2019Alte amănunte veți putea citi pe www.satmareanul.net

Gepostet von Sătmăreanul am Freitag, 12. Juli 2019

StreetMusic Festival Satu Mare – Satu Mare 12 iulie 2019

Interpreți originali la Festivalul Muzicii de stradă – Satu Mare 12 iulie 2019

Gepostet von Sătmăreanul am Freitag, 12. Juli 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.