De mâine, trei zile de Festival al muzicii de stradă – neconvențional, nostalgic, energic

O nouă ediție a Street Music Festival începe mâine la Satu Mare, organizatorii dorind ca în acest an să refacă oarecum atmosfera party-urilor vynil caracteristică oraselor studențești din  alte timpuri. Pe durata a trei zile, opt DJ vă așteaptă la scena StreetBeat a muzicii electronice.
Startul se va da vineri după-amiază în curtea Muzeului de Arte cu puțin eclectism, exclusiv pe vinil, oferit de binecunoscutele note funk, afro si broken beat ale lui Karak, urmate de niste nu-disco de Wax on Fridays, ce ne va conduce usor spre atmosfera de seară. In continuare, Random Brandon se va indrepta mai mult in direcția deep-grooved disco si a tematicii house, ce cu siguranta vă vor pune in miscare pentru următorul set. Dodo, un pilon al scenei contemporane de muzică electronică din Cluj, renumit pentru performanțele sale energice ca DJ, vine cu gusturi muzicale si mixuri de anvergură.

Sâmbătă, Nihill va schimba stilul, dar nu si mijlocul de stocare audio. Dacă se întâmplă să îl însoțiți în timpul setului său, vă puteți aștepta la o experiență groovy, condusi de sunete jazzy, deep și funky. La fel ca și prietenul său din ceața Căii Lactee, un adevărat povestitor, Ugly Astronaut vă va mângâia cu setul său unic și inovator de jackin & chicago. Nu în ultimul rând, o prezență de frunte a scenei locale underground, Palee va intra în acest act prezentându-și propria semnătură – un sunet profund si obsedant, cu arome euforice.
Duminică Remus Miron aka Lektronikumuz, cunoscut colecționar de discuri și designer de sunet din Brașov, ne va incânta cu un set exclusiv de viniluri de 8 ore, selectat cu grijă din colecția sa de peste 10,000 de discuri. Treceti pe acolo și bucurați-vă de stilul fusion, ce imbină linii jazzy, dirty deep broken grooves, cu o notă de soul, blues si clasici ai stilului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.