Casa gratuită și-a găsit familia căutată

Ieri, Sătmăreanul.net a publicat oferta generoasă a unui sătmărean – George-Andrei Vinț – de a da o casă în folosință absolut gratuită unei familii aflate în dificultate care are nevoie de siguranța unui acoperiș deasupra capului. După cum era de așteptat, au fost sute de solicitări formulate pe e-mail și telefonic – și a fost o decizie extrem de greu de luat în legătură cu alegerea familiei beneficiare a acestui gest de omenie. Dar este vorba de o singură casă. Una singură.

În cele din urmă, aseară, familia lui Viorel Pop – muncitor în construcții, originar din Halmeu și stabilit cu chirie în municipiul Satu Mare – a fost înștiințată că se va putea muta în casa din satul Iegheriște (comuna Crucișor) pe care George-Andrei Vinț i-o dăruiește în folosință gratuită pe termen nelimitat – ”chiar și pe viață”, după cum s-a exprimat el la un moment dat – cu singura condiție de a avea grijă de ea și de a plăti utilitățile.

Din familia lui Viorel Pop fac parte și doi copii care umblă la școală și au învățat mereu foarte bine în ciuda condițiilor grele pe care le-au avut.

S-a stabilit că George-Andrei Vinț și familia lui Viorel Pop se vor duce duminică, 14 iulie 2019, la Iegheriște pentru a face demersul de predare-primire a casei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.