Shopping City Satu Mare promite că sătmărenii se vor scălda într-o baie de reduceri și promoții

Sătmărenii mai cu dare de mână se vor putea ”scălda” în reducerile anunțate – și reale, sperăm! – de cel mai mare mall (de până acum) din oraș. Asta conform comunicatului de presă pe care-l publicăm în continuare.

Cea mai mare ”piscină” cu premii din Satu Mare se deschide în acest weekend în Shopping City Satu Mare. Summer Sales Party este evenimentul care, timp de 3 zile, le aduce vizitatorilor centrului comercial reduceri irezistibile, cocktailuri gratuite, muzică de vară și, mai ales, sute de premii gata să fie câștigate, în limita stocului disponibil.

Startul feeriei se dă vineri, 12 iulie, când magazinele din cadrul centrului comercial deschid festivalul reducerilor, ce vor ajunge până la 70%. Și nu doar la articole vestimentare sau produse cosmetice, clienții Shopping City Satu Mare vor putea să își achiziționeze vacanțe la prețuri promoționale, pachete de intrări la zonele de joacă pentru cei mici, delicii culinare sau ochelari de soare și bijuterii la reducere.

Promoțiile merg mână în mână și cu premiile weekendul acesta, astfel că toți vizitatorii care cumulează 150 de lei, pe maximum 2 bonuri, vor avea ocazia de a face o altfel de baie, într-o altfel de piscină. Una umplută cu bile colorate, iar printre ele vor trebui să le găseasca pe cele aurii, care ascund fiecare premii-surpriză. Acestea vor fi primite pe loc, în funcție de numărul înscris pe bila aurie.

Și, pentru că o petrecere nu poate exista fără muzică, responsabili de voia bună vor fi un DJ și un MC, care vor anima atmosfera de shopping cu sesiuni de muzică live. Iar asta nu e tot, barmani iscusiți vor prepara diferite cocktailuri de vară, numai bune de răcorit vizitatorii după o sesiune intensă de cumpărături.

Mai multe detalii despre acest weekend plin de distracție și reduceri pot fi aflate de pe site-ul Shopping City Satu Mare, precum și de pe pagina de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.