Casă oferită GRATIS, în județul Satu Mare, oricărei familii nevoiașe (foto&video)

Gest de omenie pur și simplu. O familie din județul Satu Mare dorește să ofere GRATIS o casă cu trei camere, bucătărie, hol mare etc.– ba chiar să cumpere și să doneze și mobilierul necesar! – oricărei alte familii aflate în dificultate și care este dispusă să aibă grijă de imobil și să plătească doar utilitățile (curent electric, gaz, apă).

Familia lui George-Andrei Vinț din satul Ady Endre (comuna Căuaș) este stabilită de peste 4 ani în Danemarca. Și, chiar dacă ar reveni vreodată definitiv înapoi în România, casa pe care vrea să o dăruiască spre folosință (chiar pe viață!) altora mai loviți de soartă nu le este de trebuință. Și nici prin cap nu le trece s-o înstrăineze vreodat pentru bani, din motive personale și de suflet.

George-Andrei Vinț și-a exprimat dorința de a dărui – fără a se gândi să ceară vreun ban drept chirie – o casă bună aflată într-o altă parte a județului Satu Mare, mai exact în satul Iegheriște (comuna Crucișor). Beneficiara acestui gest de omenie poate fi orice familie nevoiașă – cu sau fără copii – care ar trebui să fie dispusă doar să aibă grijă de casă și să plătească utilitățile.

Casa este în stare bună – chiar dacă nu a mai fost deloc locuită de aproximativ doi ani -, fără igrasie, curată, cu acoperiș intact. De asemenea, familia care va dori să se mute gratis acolo va avea la dispoziție o curte mare, un garaj și o grădină, plus toate anexele gospodărești.

Este util de menționat că din satul Iegheriște se poate merge cu microbuzul fie spre Satu Mare, fie spre Baia Mare, datorită curselor regulate de transport existente – astfel că, în cazul în care e vorba de accesul la un loc de muncă, nu e nici o problemă.

”Ne-am gîndit că trebuie să ajutăm și noi, așa cum putem, măcar o familie de oameni care au o viață mai grea decât a noastră. Nu voi pretinde niciodată vreun ban pentru chirie, dar totuși vreau să facem un contract de închiriere cu familia care va dori să vină aici exclusiv pentru a avea o minima garanție formală că vor avea grijă de casă. Noi avem casa noastră în Ady Endre, deci nu avem nevoie de cea pe care vrem să o dăruim. Dacă va fi nevoie, eu sunt dispus să ajut până la capăt, adică să cumpăr inclusiv mobila de care va avea nevoie familia care va veni să locuiască aici. O cumpăr și o transport eu, nu e nici o problemă. Pe mine și pe familia mea ne-au ajutat Dumnezeu și câțiva oameni, avem și noi copii, deci este foarte normal să facem ce putem să ajutăm și noi alți oameni”, a declarat George-Andrei Vinț pentru Sătmăreanul.net.

În următoarele fotografii și material video se poate vedea mai în detaliu casa care așteaptă să ofere siguranța unei vieți decente oricărei familii dispuse să se mute în ea.

Familia care are nevoie de o casă și vrea să se stabilească în satul Iegheriște (comuna Crucișor, județul Satu Mare) este rugată să trimită un e-mail pe adresa dorinpress@gmail.com sau să sune la numărul de telefon 0746-043.484 (dar numai DUPĂ ora 17).

 

 

4 Comentarii la "Casă oferită GRATIS, în județul Satu Mare, oricărei familii nevoiașe (foto&video)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.