Satu Mare, un centru al modei superb-neconvenționale. Chiar și-n fața abandonatului hotel ”Dacia” (galerie foto)

După ce au entuziasmat în cadrul celei mai reușite parade sătmărene a modei din ultimii ani – evenimentul Fashion’s Night Out de la sfărșitul lunii trecute -, un grup de designeri de elită din zona de nord-vest a României a făcut, în colaborare cu Muzeul Județean Satu Mare și agenția Trust Models, un frumos și convingător tur de forță creatoare în plin centrul municipiului reședință de județ (în fața Casei de Modă și a jenant-abandonatului hotel ”Dacia”, de exemplu – dar și în alte locații atipice pentru realizarea de fotografii de modă).

Astfel, designerii Ioana Călin, Raluca Mureșan, Diana Breban, Sonia Corina Bran, Martin Prukker, Sebastian-Gabriel David și Cosmin Mureșan au realizat câteva ședințe foto neconvenționale care, pe lângă promovarea unor exemple încântătoare de îmbrăcăminte fascinant (și fin) neconvenționale din colecțiile de vară pe care le-au creat fiecare, au scos în evidență faptul că municipiul Satu Mare chiar își are – sau, cum e cazul fostului hotel ”Dacia”, le-ar putea avea – locurile sale frumoase asupra cărora nu e nevoie decât de disponibilitatea spre o  reîmprospătare a privirii pentru a le re-vedea farmecul discret.

Galeria foto pe care o prezentăm în continuare demonstrează fără echivoc că Satu Mare a devenit un centru important al modei din România datorită spiritului neliniștit-creator al designerilor care activează aici. Modele: Astrid Sabău și Amon Stetiu (de la agenția Trust Models). Foto: Emanuel Pop.

sursa foto: Emanuel Pop

Un Comentariu la "Satu Mare, un centru al modei superb-neconvenționale. Chiar și-n fața abandonatului hotel ”Dacia” (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.